• Χρειάζεστε Βοήθεια; Καλέστε μας
 • Ωράριο Λειτουργίας: 09:00 – 17:00
info@ana-x.eu

Έχετε Ερωτήσεις;

Τα Έργα μας

Image

Μηχανογράφιση / Φορολογιστικές Υπηρεσίες / Web Development / Digital Marketing

Η εταιρεία AutoNetParts IKE, μία δυναμική εταιρεία στο χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου ανταλλακτικών αυτοκινήτων με 8 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, μας εμπιστεύτηκε για την ανάπτυξη της μηχανογραφικής της υποδομής, τη διαχείριση των φορολογιστικών της υποχρεώσεων καθώς και την διαδικτυακή της παρουσία.

Οι λύσεις που προσφέραμε:

 • Μηχανογραφικό Σύστημα

  Επιλέξαμε τη λύση Softone ERP με όλες τις απαραίτητες για τον πελάτη ενότητες. Έγινε παραμετροποίηση της εφαρμογής σύμφωνα με τις ανάγκες του και ανάπτυξη custom εργαλείων για τη βέλτιστη χρήση της εφαρμογής.

 • Φορολογιστικές Υπηρεσίες

  Η εταιρεία μας διαχειρίζεται όλες τις φορολογιστικές υποθέσεις του πελάτη όπως υπολογισμός μισθοδοσιών, υπολογισμός ΦΠΑ, ισοζύγια πελατών/προμηθευτών, κόστος αποθηκών κλπ.

 • Web Development

  Αναπτύξαμε την εταιρική ιστοσελίδα της επιχείρησης σε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου καθώς και ένα αποτελεσματικό και σύγχρονο B2B - B2C ηλεκτρονικό κατάστημα.

 • Digital Marketing

  Ταυτόχρονα δημιουργήσαμε και διαχειριζόμαστε τα προφίλ της επιχείρησης σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ κατά διαστήματα δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε διαφημιστικές καμπάνιες.

Πληροφορίες Έργου

Πελάτης

AutoNetParts ΙΚΕ

Ημερομηνία Έναρξης Project

01/01/2020

Στοιχεία Πελάτη

Δ/νση: Κοσμίου 8 - 69100 - Κομοτηνή

Τηλ: 2531082825

Website: www.autonetparts.gr

Όλες οι δυναμικέςαξιόπιστεςοικονομικέςλύσεις που προσφέραμε